Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/2/c/bgs.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Administrator – BGS Consulting ApS

ARIS Express

Aris Express er gratis udgave af ARIS, en light udgave for begyndere af ARIS Business Process Management der understøtter såvel EPC som BPMN. Med dette værktøj kan du modellere forretningsprocesser og udveksle dem med SAP Solution Manager. Du kan også udveksle dem med ARIS professionel udgave.

ARIS Express er baseret på den dokumenterede ARIS-metode og industristandard. Den intuitive brugergrænseflade og de seneste forbedringer i modelleringsassistenter muliggør øjeblikkelige resultater. Denne gratis version vil appellere til universiteter og erhvervsskoler såvel som BPM-begyndere og lejlighedsvise brugere. ARIS Express er ikke en begrænset demo- eller prøveversion, men en gratis modelleringssoftware, som er en rimelig erstatning for andre tegneværktøjer.

Bizagi BPMN Modeller

Bizagi er en af de ledende indenfor intelligent process automation, eksperter indenfor proces modelling, har uanede mængder af proces skabeloner og cases som vi andre kan drage erfaringer fra.

Bizagi tilbyder et gratis process modellings grafik værktøj, i hvilket du kan fremstille BPMN procesdiagrammer. Disse kan eksporteres til andre værktøjer.

Archimate

Archi® er et gratis, open source, platformsovergribende værktøj til at oprette ArchiMate-modeller.

Archi® modelleringsværktøjet er målrettet mod alle niveauer af Enterprise Arkitekter og Modeller. Det giver en billig løsning til brugere, der muligvis tager deres første skridt i ArchiMate-modelleringssproget, eller som er på udkig efter et gratis, platformsovergribende ArchiMate-modelleringsværktøj til deres virksomhed eller institution og ønsker at engagere sig i sproget inden for en TOGAF® eller anden Enterprise Architecture-ramme.

Archi er blevet det mest udbredte open source værktøj til Archimate. Der findes også en række kommercielle værktøjer på markedet..

ArchiMate®-modelleringssproget er en åben og uafhængig Enterprise Architecture-standard, der understøtter beskrivelsen, analysen og visualiseringen af ​​arkitektur inden for og på tværs af forretningsområder. ArchiMate er en af ​​de åbne standarder, der er vært for The Open Group® og er fuldt tilpasset TOGAF®.

DMS Document Management SOFFCONT1 og SOC3

I forbindelse med løsning af opgave hvor vedhæftede bilag i GOS (Service Menuen) var forsvundet, faldt jeg over denne blog som på udmærket vis beskriver brugen af og udfordringerne med SOFFCONT1 og SOC3 tabellerne.

SAP Note 2746890 GOS: Check of Attachments indeholder programmet RSGOS_CHECK_ATTA der kan reetablere konsistens for vedhæftede dokumenter i SOFFCONT1 ig SOC3.