Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/2/c/bgs.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Archimate – BGS Consulting ApS

Archimate

Archi® er et gratis, open source, platformsovergribende værktøj til at oprette ArchiMate-modeller.

Archi® modelleringsværktøjet er målrettet mod alle niveauer af Enterprise Arkitekter og Modeller. Det giver en billig løsning til brugere, der muligvis tager deres første skridt i ArchiMate-modelleringssproget, eller som er på udkig efter et gratis, platformsovergribende ArchiMate-modelleringsværktøj til deres virksomhed eller institution og ønsker at engagere sig i sproget inden for en TOGAF® eller anden Enterprise Architecture-ramme.

Archi er blevet det mest udbredte open source værktøj til Archimate. Der findes også en række kommercielle værktøjer på markedet..

ArchiMate®-modelleringssproget er en åben og uafhængig Enterprise Architecture-standard, der understøtter beskrivelsen, analysen og visualiseringen af ​​arkitektur inden for og på tværs af forretningsområder. ArchiMate er en af ​​de åbne standarder, der er vært for The Open Group® og er fuldt tilpasset TOGAF®.

Forfatter: Administrator

Administrator of the BGS Site