ARIS Express

Aris Express er gratis udgave af ARIS, en light udgave for begyndere af ARIS Business Process Management der understøtter såvel EPC som BPMN. Med dette værktøj kan du modellere forretningsprocesser og udveksle dem med SAP Solution Manager. Du kan også udveksle dem med ARIS professionel udgave.

ARIS Express er baseret på den dokumenterede ARIS-metode og industristandard. Den intuitive brugergrænseflade og de seneste forbedringer i modelleringsassistenter muliggør øjeblikkelige resultater. Denne gratis version vil appellere til universiteter og erhvervsskoler såvel som BPM-begyndere og lejlighedsvise brugere. ARIS Express er ikke en begrænset demo- eller prøveversion, men en gratis modelleringssoftware, som er en rimelig erstatning for andre tegneværktøjer.

Forfatter: Administrator

Administrator of the BGS Site