Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/8/2/c/bgs.dk/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Fortrolighedspolitik – BGS Consulting ApS

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedserklæring

Beskyttelse af din virksomhedsdata er vigtigt for BGS. BGS hverken indsamler eller spore hvordan du og din virksomhed anvender dette site. Data om kunder opbevares sikkert og videregives ikke til andre.

Oplysninger om webstedsejerskab

Dette websted drives og ejes af BGS Consulting ApS.

Personlig information

Generelt kan du besøge bgs.dk på uden at fortælle os, hvem du er og uden at give nogen personlige oplysninger om dig selv eller din virksomhed. Der er dog tidspunkter, hvor vi muligvis har brug for oplysninger fra dig.

Du kan vælge at give os personlige oplysninger i en række situationer. For eksempel kan du give os oplysninger, såsom dit navn og adresse eller e-mail, for at korrespondere med dig, for at behandle en ordre. Vi har til hensigt at fortælle dig, hvordan vi bruger sådanne oplysninger, inden vi indsamler dem fra dig. Hvis du fortæller os, at du ikke vil have os til at bruge disse oplysninger til at komme i yderligere kontakt med dig ud over at opfylde dine anmodninger, respekterer vi dine ønsker.

Brug og deling af personlige oplysninger

BGS deler ikke dine personlige eller virksomheds oplysninger med andre.

Cookies og andre Teknologier

Vi anvender ikke Cookies eller tilsvarende teknologier på BGS Website.

Oplysninger, der kræves ved lov

Vær opmærksom på, at det under visse omstændigheder er muligt, at personlige oplysninger kan blive udsendt i henhold til retslige eller andre offentlige stævninger, warrants eller kendelser.

Links Til ikke BGS websites

BGS-websteder kan indeholde links til andre websteder. BGS er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis eller indholdet på disse andre websteder.

Privatlivs spørgsmål og adgang

Hvis du har et spørgsmål om denne erklæring eller BGS’s håndtering af dine oplysninger, kan du sende en e-mail til nedenstående adresse

Hvis du ønsker at få en kopi af bestemte oplysninger, du har leveret til BGS, eller hvis du bliver opmærksom på, er oplysningerne forkerte, og du vil have os til at rette dem, kontakt os på nedenstående adresse.

Inden BGS er i stand til at give dig oplysninger eller rette eventuelle unøjagtigheder, kan vi dog bede dig om at bekræfte din identitet og give andre detaljer for at hjælpe os med at svare på din anmodning. Vi kontakter dig inden for 30 dage efter din anmodning.

Hvordan kontaktes vi

Spørgsmål til denne erklæring eller om BGS håndtering af dine oplysninger kan sendes via e-mail til: privacy@bgs.dk eller pr. Post til BGS Consulting ApS, Kærmindevej 3, 3500 Værløse, Danmark.

Sidst opdateret

Denne fortrolighedserklæring blev sidst opdateret den 1. januar 2021.